Ali Fazal Gururlandırmaya Doymuyor!

Ali Fazal, Broadway ve Off-Broadway yapımlarının dünya başkenti New York City'de Off-Broadway sahnesini şereflendiren ilk Hintli aktör olarak tarih yaratmaya hazırlanıyor. Oyuncu, kariyerinde önemli bir dönüm noktası olan deneysel bir diziyi yönetecek.
Ali Fazal'ın Off-Broadway çıkışı dört haftalık sınırlı bir süre içinde gerçekleşecek ve olağanüstü yeteneğini ve çok yönlülüğünü New York City'deki tiyatro tutkunlarına sergileyecek. Merakla beklenen yapım, Alexander Malichnikov tarafından yönetiliyor ve provalara Ekim ayında başlaması planlanıyor ve tiyatro izleyicileri için zorlayıcı ve büyüleyici bir deneyim vaat ediyor.
Ali Fazal, yalnızca geçtiğimiz yıl içinde, Death on the Nile'da Gal Gadot'la ve Kandahar'da Gerard Butler'la birlikte oynadığı rollerle dünya çapındaki izleyicileri büyüledi. Off-Broadway, Hollywood'un en büyük isimlerinden bazıları tarafından her zaman şanlı bir platform olmuştur ve Ali'nin dahil edilmesi, tiyatro dünyasında çeşitlilik ve temsil için bir kilometre taşını işaret ediyor.
Yaklaşan Off-Broadway girişimi hakkında konuşan Ali Fazal, zanaatını New York City'deki seçici tiyatro seyircisiyle paylaşma fırsatı için duyduğu heyecanı ve minnettarlığını dile getirdi. "Tarihin en çığır açan ve yenilikçi yapımlarından bazılarını üretmiş olan Off-Broadway geleneğinin bir parçası olmak bir hayalin gerçekleşmesi. Bu yeni yolculuğa çıkmaktan ve deneysel bir dramayı ortaya çıkarmaktan heyecan duyuyorum. Farklı geçmişlere sahip izleyicilerde yankı uyandıracak."

Yorumlar

BU HABER HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ NELER ?